Skip to content

Archive for juli, 2012

3
jul

Soldenshoppen whoopwhoop!

prada plooitjesrokDe solden zijn begonnen sinds dit weekend, en dan ben ik echt niet meer te houden. 😀 Zeker met het vooruitzicht op werk binnenkort, weet ik dat er geld gaat binnenkomen en kan ik dus lekker mijn gangen gaan! Yep, ik heb werk voor augustus, vakantiewerk weliswaar, want ik heb toch maar besloten om in augustus opnieuw te gaan studeren. Wat weet ik nog niet precies helemaal zeker maar dat komt wel goed.

Ik ben het voorbije weekend nog niet kunnen buiten gaan dus ben dan online maar al verschillende webshops aan het afschuimen geweest. Nog niet echt veel besteld, omdat ik graag nog even afwacht tot er meer korting is. Ik heb al wel een verlanglijstje samen gesteld. Ik vind het echt onzin dat je vaak hoort dat je in de solden geld moet uitgeven aan “goeie basics”. Sorry hoor, maar mijn zwart blazerke of mijn witte blouse moet echt niet van bij Scapa komen om mooi te kunnen zijn. Mijn theorie is dat je in de solden juist moet kopen wat misschien maar een seizoentje of twee mee gaat omdat het daarna uit de mode is. Dan is het niet zo zonde wanneer het in de kast blijft hangen omdat je het niet meer wilt dragen.

Op mijn lijstje staat zo onder andere een plooitjesrok. Gezien bij Prada deze zomer, en ik vind dat echt mooi, hoewel het mijn stijl niet is. Zie op de foto, zoiets dus, maar dan in’t mooi, want roze is ’t voor mij al helemaal niet natuurlijk. Bij Mango en Zara hadden ze er ene maar ik vond die nog wat duur. Hopelijk komt er dus korting op! Verder wil ik ook een pastelkleurige broek kopen en ook eentje met een bloemetjesmotief. Er waren er bij 7 For All Mankind, maar serieus, wie geeft er nu €200 aan een broekje dat één seizoentje mode blijft?

En dan zo nog wel een paar dingen he. Schoenen. Die heb je nooit genoeg.