Skip to content

28 juni 2022

Beste nieuwe xbox one games

nieuwe xbox one games

Het kiezen van de beste Xbox One-game is een lastig proces. Er zijn echter een aantal steengoede games die hoe dan ook de moeite waard zijn om te bekijken. Wat je stemming, smaak of ervaringsniveau ook is, er zit vast wel iets voor je bij in onze lijst. De beste Xbox One-games zijn de titels die absoluut gespeeld moeten worden door iedereen die de laatste console van Microsoft of een Xbox Series X – of zelfs een pc – in huis heeft. Microsofts investering in het creëren van een ecosysteem voor games op meerdere platforms betekent dat deze titels ook na een individuele console blijven bestaan.

Dus afgezien van alle aankomende Xbox Series X-games en de Xbox One-games die in het verschiet liggen, heb je nog genoeg tijd om je Xbox One-achterstand weg te werken.

Klaar voor je volgende Xbox-avontuur? Lees verder voor onze lijst met de beste Xbox One-games aller tijden.

Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice biedt een opwindende dosis van wat FromSoftware het beste kan met nieuwe, vaardigheidsintensieve vechtsystemen die precisie en perfectie vereisen om onder de knie te krijgen. De bovennatuurlijke kijk op de Japanse geschiedenis zorgt ervoor dat Sekiro’s cryptische verhaal zich onderscheidt van zijn Souls-Borne broers en zussen, en de nieuwe toevoegingen aan traversal en combat bieden unieke updates aan het al goede draaiboek van vechten met hand en tand voor elke centimeter vooruitgang. Deze specifieke vorm van actie is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar voor degenen die het volhouden, is Sekiro een enorm leuke en uitdagende game.

It takes two

Toegegeven, It Takes Two zal je GPU niet echt doen smelten met zijn grafische intensiteit. Is het een mooi spel met een grillige, sprookjesachtige toon en bijpassende graphics? Ja, zeer zeker. Maar je moet It Takes Two spelen (met een vriend of geliefde op de bank of via het internet, want It Takes Two kan niet alleen worden gespeeld), want het is gewoon een van de beste en meest unieke multiplayer-ervaringen die je dezer dagen kunt vinden. Speel het en we beloven je dat je zult glimlachen.

Battlefield 1

Geen fan van Call of Duty? Dan is Battlefield 1 misschien een goed alternatief. De first-person shooter neemt spelers mee terug in de tijd naar de Eerste Wereldoorlog en zorgt daarmee voor een complete verjonging van de eens zo stagnerende franchise.

Dankzij de historische setting van Battlefield 1 onderscheidt het zich van de rest van de moderne militaire shooters op de markt, met gloednieuwe wapens, voertuigen en levelontwerpen die fris aanvoelen en de chaos en wreedheid van de oorlog weergeven.

De game biedt een aangrijpende en vermakelijke singleplayer-campagne die een nieuwe standaard zet voor first-person shooters. De campagne is opgedeeld in zes delen, elk met een ander personage en een andere frontlinielocatie, en voelt nooit saai of repetitief aan.

De singleplayer-campagne sluit zelfs naadloos aan op de multiplayer-mode van Battlefield 1, die weliswaar vertrouwd is, maar ook profiteert van de broodnodige frisse wind die de verandering van setting geeft.

Call of Duty

Call of Duty: Modern Warfare is een soort reset voor de bestverkochte FPS-franchise – de franje van zombies, jetpacks, dubbele sprongen en futuristische gadgets wordt verwijderd voor een geaarde kijk op hoe militair engagement er in de 21e eeuw eigenlijk uitziet.  De naam is ook geen toeval; Modern Warfare uit 2007 was een mijlpaal in de Call of Duty-serie, en Activision wil opnieuw creëren wat de gelijknamige game zo succesvol maakte. Modern Warfare draait dit keer om de harde realiteit van oorlog, waarbij het ‘moderne’ van de ‘Modern Warfare’-titel verwijst naar de uitrusting, wapens en gadgets die vandaag de dag in het Midden-Oosten en Rusland worden gebruikt, in plaats van de verre fantasieën van sciencefiction.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 legt lat hoger voor open-wereld actiegames. Spelers worden losgelaten in een verbluffende, dynamische versie van het Wilde Westen waarin alles interactief is en al je acties ertoe doen. In Red Dead 2, een prequel van de oorspronkelijke game, kruip je in de huid van de meeslepende, complexe Arthur Morgan, die vaak moet kiezen tussen het juiste doen en loyaal blijven aan zijn bende.

Naarmate de game vordert, zie je steeds meer verbanden met Red Dead Redemption, waarvan de meeste de verhaallijn van de oorspronkelijke game nog meer doen beklijven. Van het ongelooflijk filmische verhaal en de verbluffende graphics tot een enorme, gevarieerde spelwereld waarin je kunt vissen, paardrijden en epische Western-schietpartijen kunt houden: Red Dead Redemption 2 is een ervaring die je maar één generatie nodig hebt. Het is wél een game die UREN van je leven zal stelen – dus een goede playseat voor je Xbox One is een goed plan, if you ask me! ^^

Read more from Gaming

Share your thoughts, post a comment.

(required)
(required)

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments