Skip to content

6 juni 2012

Glitter booties van Miu Miu: I want!

miu miu glitter shoesOh my God! Deze schoenen moet ik zo hard hebbennnnn!! Kijk nu naar dat prentje! Top gewoon! Een kleurtje dat momenteel in de mode is, een zomerse peeptoe en dan die kromme hak. De perfecte party boot eigenlijk, en zoals jullie wel weten doe ik dat graag he! 😉 Het zou nog beter zijn geweest moesten ze ook nog een ingebouwde plateauzool hebben gehad, want ik ben nu niet meteen een reuzin dus zo’n extraatje kan ik wel gebruiken. Ik vind die curved heel eigenlijk wel handig, het ziet er een pak blitser uit en ze zijn iets breder waardoor een hele nacht feesten geen probleem meer (moet) zijn.

Het enige probleem is het prijskaartje want deze zijn van Miu Miu. Schoenen van net geen duizend euro vind ik precies toch een beetje overdreven… Pfff, gezien ik een paar maand geleden gestopt ben met studeren zou ik eigenlijk eens werk moeten zoeken… Maar ik moet eerlijk zijn, ik ben daar echt nog niet happig op. 😛 Ik denk dat ik toch eerst nog eens ga zoeken naar een opleiding die me beter ligt. Een diploma, je hebt het niet echt nodig, maar’t is toch makkelijk he? En ik vind mezelf toch ook nog een beetje jong om al te gaan werken…

Kwestie van het betaalbaar te houden denk ik dat ik dit weekend eens ga kijken in de New Look. Daar zal ik misschien wel look-a-likes kunnen vinden. En dan een bijpassend outfitje in de CoolCat ofzo. Yeah!

Met het autorijden gaat het intussen goed. Allez, onze pa vindt van niet en dat ik veel te roekeloos doe, maar ik val intussen niet meer stil en durf zelfs al soms te snel rijden! Dat bewijst toch dat ik het kan he?! Whoohoow!

Share your thoughts, post a comment.

(required)
(required)

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments