Skip to content

14 februari 2013

Single met Valentijn? Niet erg!

gebroken hartValentijn. Ik vind het eigenlijk stiekem dikke zever natuurlijk, Valentijn. Het is nu niet dat we nog de leeftijd hebben om beertjes te kopen voor elkaar. Maar ergens moest ik gisteren toch denken “bleh, alleen morgen”. Op mijn Facebook zie ik veel te veel van mijn vriendinnen vandaag vanalles met hartjes posten, en jah, ik vond dat toch wel een beetje zielig voor mezelf.

Anderzijds…

  • Ik moet geen cadeautje kopen, dus dat bespaart me geld dat ik dit weekend kan uitgeven aan iets dat IK wil, bijvoorbeeld een nieuw paar schoenen! Jeej!
  • Ik moet vandaag niet verplicht zweverige dingen gaan doen, zoals een onnozel etentje (wie gaat er nu midden in de week iets eten?) of naar een stomme film. Want komaan, wie doet dat nu écht graag? Meisjes misschien wel, maar die kerels? Don’t think so.
  • Mensen denken bij het zien van mijn Facebook profiel vandaag niet “oh my God, wat een kalf is dàt?!” (dat denken ze de rest van de tijd al, laat ons zeggen, haha).
  • Ik doe vanavond lekker mijn eigen zin, en dat gaat een lekker badje zijn en de nieuwe Flair van deze week.

Dus je ziet: ik ga me niet vervelen vanavond en niet in een hoekje zitten wenen. En ik stel voor dat alle andere singles die dit lezen hetzelfde doen. Tenslotte is het toch maar een stom commercieel flutfeest!

Read more from Love

Share your thoughts, post a comment.

(required)
(required)

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments