Skip to content

11 september 2014

Verhuizen, wat een gedoe!

verhuisdozenMan, man, man. Vorig weekend wat een chaos met een verhuis! Ik niet, zenne, ik zit nog goed bij ‘hotel mama’, quasi gratis overnachting en eten waar vindt ge da nog? Maar een goede vriendin heeft beslist om samen met haar vriend te gaan samen wonen in een appartementje aan de Bischoppenhoflaan in Deurne.

En dus ja, een heel gedoe, en de goede vriendin die ik ben heeft dan een handje mee geholpen met de verhuis, he! 😉 Jongens toch, wat een gedoe was me dat allemaal! Het uit hun oude woningen trekken was op zich weinig werk. Zeker voor de vriendin, want die woonde toch nog thuis en had weinig spullen mee te pakken (pakt da het ongeveer 3 van die bananendozen vol waren), maar bij de vriend was er veel meer werk.

Die woonde namelijk al ergens alleen, maar waar hij woonde was eigenlijk maar een klein studioke en voor hun net niet genoeg om goed samen te wonen, bovendien was hij die huisbaas toch al moe dus gingen ze op zoek naar iets (wat ze dan gevonden hebben.) Ze hadden Antigoon Verhuizingen als verhuizer gebruikt en op zich verliep alles wel vrij goed. Er was twee man van Antigoon zelf bij maar die waren er voornamelijk bij om mee te helpen met de camion uit te laden en de ladderlift te installeren en zo.

Maar wat een gedoe was dat! Op zich konden die ramen daar niet héél ver open dus was het voor de meeste dingen wel wringen om ze goed in het appartement binnen te krijgen. Al goed dat die mannen van Antigoon er zelf bij waren of het had nooit in orde gekomen denk ik. Enfin, eind goed al goed, al hun spulletjes zijn binnen geraakt en min of meer op hun plaats gekomen. Achterof zijn we er nog ne goeie op gaan drinken in de Great Old, zoals het hoort! 🙂

Hoe dan ook, met al dat gedoe errond als je dat zo ziet, zal het niet voor direct zijn dat ik zelf ga verhuizen. Vééééél te goe bij Hotel Mama 🙂

 

Read more from Wonen

Share your thoughts, post a comment.

(required)
(required)

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments